Swixer söker Head of Operations!

Swixer (www.swixer.com) är ett produktionsservicebolag baserat i Stockholm med verksamhet i flera europeiska länder. Vi hjälper internationella kunder, främst från USA & UK, att producera film-, TV- och reklamproduktioner runt om i Europa. Just nu är vi inne i en rolig tillväxtfas och söker en Head of Operations till vårt kontor i Stockholm.

Till vårt producentteam söker vi en noggrann och strukturerad ledare med tidigare erfarenhet av att leda, stödja och effektivisera det dagliga arbetsflödet. Som produktions- och administrativt ansvarig kommer du vara i navet mellan producenterna, VD och ekonomi, och se till att allt flyter. 

Arbetsuppgifter:

  • Svara på inkommande kundförfrågningar, resursplanera och delegera jobb till producenter.
  • Vara producenternas bollplank / “go to” person i smått och stort.
  • Effektivisera arbetsflöden och implementera nya rutiner och policys.
  • Hålla i produktionsmöten varje vecka.
  • HR-ansvar: sköta nya rekryteringar tillsammans med VD, onboarding, avtal, löneförhandlingar, utvecklingssamtal.
  • Diverse övriga administrativa sysslor såsom: boka resor, hotell, hålla koll på kund- och leverantörsavtal, etc.

Eftersom att du kommer ha det övergripande ansvaret för alla våra produktioner ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av film-, TV- eller reklambranschen. Du behöver kunna skriva och prata engelska obehindrat då detta till stor del är vårt arbetsspråk. Har du dessutom tidigare internationell branscherfarenhet är detta ett stort plus.

Eftersom att vi är ett litet, men växande team, med fem fast anställda samt ett par frilanskonsulter i Stockholm, samt ett flertal konsulter runt om i Europa, värdesätter vi din personlighet och teamkänsla.

Välkommen att skicka din ansökan till fatima@swixer.com senast den 30:e januari 2022.

More news from Swixer

Scroll to Top